divendres, 18 de març de 2011

La crema d'aquest any

Aquest matí he comprat el midó, els ous, la llet, la llimona. A casa ja hi tenia el sucre i la branqueta de canyella. Ara fa poc, he fet la crema de Sant Josep, com cada any, i en fa molts. Després he escurat la crema de la cassola i he fet la fotografia que il·lustra aquest post dolç. Demà menjarem la crema, ritualment, com cada any i que sigui per molts anys més, a la casa dels meus pares a Llagostera. Per celebrar Sant Josep, el sant del meu pare. 
Sant Josep arriba amb la primavera i la crema posa el sol al plat, tot just ara quan es colga darrere les muntanyes enmig d’unes deixies de núvols allargassats. 

3 comentaris:

  1. La mare me'n va fer per avançat el dijous passat. Si no menjo crema de la mare em sembla que em falta alguna cosa...

    ResponElimina
  2. Visca les tradicions nostrades ;)

    ResponElimina
  3. Una bona crema de regal d'aniversari de la mare, què més pots desitjar, Teresa estimada?
    Ja n'has menjat, Esther? Petons.

    ResponElimina