dilluns, 18 de juny del 2012

Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada

Avui es fa l’acte de concessió del premi de narrativa que porta el nom de l’escriptora Maria Àngels Anglada. Ja ha arribat a la novena edició. El va crear l’Institut Ramon Muntaner de la ciutat de Figueres amb un triple objectiu: “contribuir al foment de la literatura catalana, enaltir la memòria de l’escriptora Maria Àngels Anglada i refermar la projecció cívica i cultural de l’Institut Ramon Muntaner”. 

Em plau felicitar vivament l’Institut Ramon Muntaner per aquests nou anys de vida del premi que mostren l’encert i la consolidació de la proposta. En aquesta postal de felicitació voldria desitjar llarga vida al premi. De fet n’estic convençuda que tindrà llarga vida, perquè conec bé l’entusiasme i la solidesa de tots aquells que l’organitzen, any rere any, i la seva capacitat de transmetre a les noves generacions els valors que acompanyen el premi. Resistirà, com el vell claustre de l’institut que agradava tant a Maria Àngels Anglada i com els seus “xiprers resisteixen, poc o molt impàvids, el pas de les generacions i el brogit creixent dels estudiants.” Per molts anys!

La fotografia correspon a la portada de l’exposició que vam dedicar a Maria Àngels Anglada l’any 2009, amb motiu del desè aniversari de la seva mort.

2 comentaris:

  1. Pel xiprers resistents... per molts anys.

    http://www.youtube.com/watch?v=yclKlkTTAPY&feature=related

    ResponElimina
  2. Bonica la cançó del xiprer, Ignasi. Gràcies, amic!

    ResponElimina