dimarts, 21 de juliol del 2009

Crisi

Diuen els diaris d’avui que probablement les universitats no podran assumir la demanda social de places i alguns milers de joves no podran estudiar l’any que ve. També diuen els diaris d’avui que possiblement ha augmentat el nombre d’estudiants universitaris a causa de la crisi.


Tot s’atribueix a la crisi, les coses bones i les no tan bones. De debò hem de creure que la crisi és en el fons de tot el que ens envolta i de tot el que passa? De fet, a la primavera la succeeix sempre l’estiu, que morirà bon punt arribi la tardor, que durarà just fins a l’aparició de l’hivern, i tornarà a florir la primavera. No pas per culpa de la crisi.


La il·lustració d’aquest text prové d’un manuscrit del segle XV que representa les quatre estacions i que es conserva a la Bibliothèque Nationale de France.


2 comentaris:

  1. Per tal d'entendre-ho hauràs -com a PDI que ets-
    d'apuntar-te a una XID (Xarxa d’Innovació Docent). El més idoni dels temes és, em sembla, l'ABP (Aprenentatge Basat en Problemes).
    Aleshores, i només aleshores, podràs capir que coi passa amb la crisi i amb la Universitat.

    A mi em passava el mateix, però una veu amable, la de la responsable del TIC de la D de l'ICE, m'ha fet veure la llum.

    Al·leluia... i molts petons!

    Àngel

    ResponElimina
  2. També he rebut el correu, i gairebé em ve "mal de mer"! Potser tens raó i m'anirà bé de fer algun curset. Seguint amb el vocabulari grecollatí, eureka!
    Em fan il·lusió els teus comentaris. Ets per terres catalanes?

    Molts petons!

    ResponElimina