dimarts, 29 de maig del 2012

De Roma a Llagostera

Dos dies a Roma, dos dies a Llagostera. A causa de dues festes. La romana era per homenatjar un amic que ha arribat, jubilós, a l’edat de la jubilació i oferir-li els dos volums de treballs que li hem fet: Roma e il papato nel Medioevo. Studi in onore di Massimo Miglio. L’altra festa era la Festa Major del meu poble, sardanes i converses amicals, a la plaça. De les amistats romanes a les amistats llagosterenques en un cap de setmana, llarg, de finals de maig, el camí és curt, perquè passa pel cor. 

Us he portat aquesta imatge de teulats romans, al capvespre.

8 comentaris:

  1. Intens cap de setmana, segur que ple de bons moments.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bons moments com el que descriu el meu fill en el seu post d'avui http://www.sastreria-vilallonga.com/2012/05/es-festa-major.html

      Elimina
    2. Tens raó, quin instant tan intens, el descriu d'una manera tan sensorial que m'ha semblat sentir l'escalfor del sol, l'aroma del llesamí, l'aire a la cara...

      Elimina
    3. Ah, com em complauen aquests teus comentaris sobre el post del meu fill, Camil·la! Moltes gràcies.

      Elimina
  2. Tots els camins porten a Roma i a Llagostera...

    ResponElimina
  3. Grandes recuerdos míos de Roma..., los comercios de Via Condotti, "Il Café Grecco", las tertulias literarias en Piazza del Popolo, recuerdos, pasado y presente por Via del Corso..., siempre recuerdos.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta vez fue visto y no visto, ni tiempo tuve de acercarme a los bellos lugares de tus recuerdos, pero cuando abría la ventana de mi habitación veía el Panteón! Vaya pareado me ha salido!

      Elimina