diumenge, 13 de juny del 2010

Carrer Àngel Guimerà

És al centre de Llagostera, el que porta a la plaça de Catalunya. Per la Festa Major, a Llagostera, hi ha un concurs d’ornamentació de carrers. Enguany va guanyar el carrer de Sant Feliu. Però el carrer Àngel Guimerà, florit de geranis, va rebre un pernil i una caixa de cava per haver participat al concurs. Així és que divendres passat, a les 8 del vespre, vam tancar el carrer, vam parar unes taules llargues que l’ajuntament ens va deixar i tots els veïns del carrer vam sopar pa amb tomàquet i pernil, coca per postres i el cava.


I recordàvem. Recordàvem quan, als estius, sortíem a parar la fresca al carrer, cada vespre. Recordàvem que en aquella casa hi havia hagut un espardenyer, en aquella altra un sastre, en la de més enllà assajava la cobla Principal de Llagostera, i més avall hi havia una fàbrica -millor dit una màquina- de fer macarrons. Recordàvem que anàvem a veure el Festival de la canción del Mediterráneo al bar El Dorado, perquè tenien l’únic aparell de televisió del carrer. Recordàvem. I ens sentíem propers. Que arribin sovint vetllades com aquesta!


Vaig fer la fotografia dels gegants de Llagostera baixant pel carrer Àngel Guimerà el 22 de maig de 2010, el dissabte de la Festa.

2 comentaris:

  1. Llegint el teu comentari m'ha vingut una esgarrifança, has sabut traspassar al blog tota l'emoció dels records.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Teresa. És la calidesa dels veïns la que ho ha fet possible.

    ResponElimina