dissabte, 13 de novembre del 2010

Gràcies!

L’autora d’aquest bloc, ahir a la tarda, va dur a terme la deliciosa tasca de respondre, una a una, les enhorabones i felicitacions que li van arribar d’arreu, de col·laboradors, col·legues, estudiants, antics estudiants, antics professors, tots amics i amb paraules amigues. I encara no ha acabat! L’autora d’aquest bloc vol deixar-ne constància aquí i, des d’aquí, vol expressar també un agraïment col·lectiu. Moltes i moltes gràcies a tothom. Tinc el cor ple de les vostres flors!

Us deixo aquestes hortènsies florides del jardí de la casa dels meus pares, que vaig fotografiar el mes de juliol passat. Una abraçada ben forta!

8 comentaris:

  1. Mi felicitación por ese nombramiento y mis mejores deseos en la investigación y en la escritura
    ¡Enhorabuena!

    ResponElimina
  2. La meva ignorància és gran, però motiu hi deu haver per a les felicitacions dels amics i col.laboradors. Les meves també hi volen ser!

    ResponElimina
  3. La meva més sincera enhorabona, Mariàngela!

    ResponElimina
  4. Ho acabo de saber: l'enhorabona, Mariàngela! Per tú i perquè el llatí estarà més ben representat a l'IEC.
    Que tinguis molt d'encert en aquesta nova tasca!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats, Mariàngela! Ens alegrem moltíssim d'aquest nomenament, i estem segurs que també brillaràs en aquesta nova tasca.
    Albert i Dolors.

    ResponElimina
  6. Gràcies José Julio, Teresa, Glòria, Lluís, Albert i Dolors, per les vostres paraules. M'encoratgen! Una bona abraçada.

    ResponElimina
  7. I entre els bons desitjos per a la teva tasca faltaven els meus. Tot i que ja et vaig felicitar per una altra banda, vull que també hi consti aquí.
    Enhorabona i una abraçada.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies, Lluís! Una abraçada també per a tu.

    ResponElimina