dimarts, 8 de febrer del 2011

Ara, els xiprers

Fa quasi un any, una intensa nevada va fer caure els tres esvelts i estimats xiprers del claustre de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. En la primera fotografia, que vaig fer el dia 11 de març de 2010, es pot veure un dels xiprers recalcat damunt els arcs del segon pis. Durant aquest any hem viscut les obres de restauració just d’aquesta part del claustre. Ara ja no hi ha obrers, ni bastides, i el claustre presenta l’esplèndid i renovat aspecte de la segona fotografia, que vaig fixar el 4 de febrer passat. Els tres clots a l’herba del claustre esperen encara els xiprers enyorats que han d’acompanyar el ginkgo biloba i el llorer. Necessitem els tres xiprers “signe de bon acolliment”, que senyoregin al claustre! Com a la tercera fotografia, que vaig fer el 24 de novembre de 2009.

4 comentaris:

  1. Com una flama verda s'enfila el xiprer amunt, amunt... Quina imatge més bella del nostre desig d'unió entre la terra i el cel!

    ResponElimina
  2. Els xiprers ens acullen a la terra i al cel, ens protegeixen de les ventades i endolceixen el paisatge més agrest. La bellesa...

    ResponElimina
  3. Aviat tornaran.

    Una abraçada, Teresa, Vinyet, Aster.

    ResponElimina