És època d’exàmens. Potser és per això que un amic m’ha enviat un piló de respostes “creatives” a preguntes no sé si massa difícils. N’he triat tres, relacionades amb el món clàssic. No sé a quin nivell corresponen aquestes preguntes, ni on s’han fet, ni si són reals o no, no sé res de res. Provenen d’una notícia del Daily Mail online i són extretes del llibre F In Exams: The Best Test Paper Blunders de Richard Benson.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Els exàmens: l'hora de la veritat... Si se sap alguna cosa es passa ni que sigui justet. Si no se sap es fa veure que se sap. A partir d'aquí, pot passar qualsevol cosa!
ResponEliminaPer provar que no quedi... mai se sap..
ResponEliminaAbraçades!
Muy interesante todo esto.
ResponEliminaSi no hubiera exámenes nunca no habría concentración intelectual, no existiría la presión de la vida que es la que nos hace vivir con más intensidad.
Saludos
La segona resposta mereix una matrícula d'honor. A més, caldria "catejar" l'examinador (així també hauria estat una bona resposta la de "Define greatest achievement").
ResponElimina(No sé, potser hauria de deixar de llegir les historietes de Calvin & Hobbes)
Ai! Què faríem sense aquestes perles que ens distreuen en la sempre feixuga feina de corregir?
ResponEliminaAvui mateix he descobert que Sant Vicent Ferrer va participar en la "crisma" d'Occident...
I fa uns mesos, que el protagonista d'una novel·la d'Oller havia estat diputat per la "circumcisió" de Madrid...
Calen comentaris?
Gràcies pels vostres comentaris, Teresa, Esther, José Julio, Outsider, Àngels!
ResponEliminaEn llegir el teu comentari, Àngels, he recordat que en una botiga de roba femenina del centre de Barcelona, em vaig emprovar un vestit i vaig comentar que no me'l veia gaire bé, la dependenta em va dir "és veritat, no l'esterilitza gaire". I ho va repetir encara una altra vegada.
Per en Calvin o per en Hobbes, Outsider?