dimarts, 1 de maig del 2012

Avui en Borja fa anys!

Per molts anys, Borja! Avui fa anys del dia que ens va canviar la vida. El meu fill, en Borja, va néixer un dia com avui, primer de maig. 

No cantaré pas els seus elogis, avui, perquè no acabaria mai. Com que aquest bloc és freqüentat per persones amigues aimadores de la paraula escrita, us voldria convidar a llegir un text que en Borja acaba de publicar a la seva Sastreria Vilallonga, l’ha titulat Sonava com frac i n’ha fet aquests lliuraments I, II, III, IV. Estic segura que el gaudireu!
La fotografia que il·lustra el post d’avui ens la va fer Judit Pujadó (gràcies, Judit!) i la va publicar a La Vanguardia del dia 1 de febrer de l’any 2008, dins d’un reportatge sobre Romanyà de la Selva i Mercè Rodoreda, d’on l’he retallada.

12 comentaris:

  1. Per molts anys, mare i fill.
    Maig és un bon mes per veure la llum.
    Em miraré la Sastreria Vilallonga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, Camil·la, no et pots pas imaginar la il·lusió que em va fer que volgués néixer el primer dia de maig. L'esperàvem el dia 20 de maig, però ell estava impacient! Gràcies, per tot!

      Elimina
  2. Jo també miraré la Sastreria Vilallonga! Abans, però, felicitats fill i mare, mare i fill. I Sastreria... Bell ofici de cosir, cosir-unir-sargir-crear xarxa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, estimada Teresa! Ara acabo d'acompanyar el sastre de bell ofici a la sastreria, a Llagostera. Ha estat un bon dia d'aniversari.

      Elimina
  3. El carrer dels sastres

    En un carrer molt curt, tres sastres van obrir tres sastreries.
    Amb la pretensió d’atreure el major nombre de clients, un d’ells va penjar un gran cartell que deia: "El millor sastre de la regió".

    El segon sastre, en veure'l, va pensar que podria posar-se per sobre de l'altre, així que va fer un cartell encara més gran i va escriure: "El millor sastre del país"

    El tercer sastre es va quedar pensant si havia d'escriure que ell era el millor sastre del món sencer. Va estar molt de temps pensant-ho, fins que al final va penjar un petit cartell que deia: "La millor sastreria del carrer"

    Els clients acudien al tercer sastre, passant de llarg davant les altres dues sastreries.

    Algú li va preguntar pel motiu del seu èxit:

    "Vaig comprendre que l'objectiu era ser jo mateix i treballar el millor que pogués, amb calma i alegria. Així vaig obtenir el reconeixement de la gent "

    Traducció resumida d’un conte de l’Alejandro Jodorowsky.

    Per molts anys...

    ResponElimina
  4. Mis felicidades en este dia.
    Saludos.

    ResponElimina
  5. També faré un tomb per la Sastreria. Ara, moltes felicitats a tot dos.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Lluís, per la felicitació, i pel tomb! Abraçada.

      Elimina
  6. Faig tard un dia però Per a molts anys!
    Entraré a la Sastreria a llegir el què recomanes del teu noi.
    Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mai no és tard per a les felicitacions, Glòria. Gràcies. Gaudeix de la Sastreria! Abraçada.

      Elimina